Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cursă contra cronometru a pompierilor zălăuani. Trei intervenții rapide într-un timp extrem de scurt

0 62

Echipajele de pompieri din Zalău au intervenit ieri la nu mai puțin de trei evenimente.

Echipele de pompieri din Zalău au avut o zi plină de adrenalină ieri, 07 august. Aceștia au intervenit în trei situații de pericol în mai puțin de câteva minute, transmit cei de la ISU Sălaj. Astfel, joi după masă, Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină de trei ori şi anume la două incendii şi la extragerea unui animal căzut într-o fântână.

La ora 16:52, pompierii au fost chemați să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la anexa unei gospodării situată pe strada Bujorilor din Zalău. Purtătorul de cuvânt a afirmat că focul ar fi izbucnit din cauza unui coș de fum amplasat ori neprotejat termic și astfel au ars mai multe elemente din acoperișul clădirii, dar și o serie de bunuri depozitate în imobil.

Câteva minute mai târziu, aceleași echipaje au fost solicitate la un incendiu de vegetaţie pe un teren viran de pe strada Sfânta Vineri. Focul ar fi fost aprins de către o persoană a cărei identitate este necunoscută, spun aceeași reprezentanți ISU, și au ars în jur de 2 hectare de vegetație uscată.

În cea de-a treia intervenție pompierii au fost solicitați pentru a salva un cal căzut într-o fântână situată pe strada Spicului din Zalău. Cea de-a treia intervenţie a pompierilor militari a constat în extragerea unui animal (cal) căzut într-o fântână de pe strada Spicului din Zalău. Din nefericire, animalul a fost extras decedat, au transmis reprezentanții ISU Sălaj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More