Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cursele TAROM spre Cluj-Napoca și Baia Mare nu au decolat luni dimineața

0 49

avion tarom

Din cauza unui protest spontan al piloților, mai multe curse interne ale TAROM nu au decolat în această dimineață. Cursele spre Cluj-Napoca, Oradea sau Baia Mare au fost anulate.

Protestul spontan al piloților companiei aeriene TAROM a dat peste cap traficul aerian luni dimineața. Din cauză că nu a existat personal care să piloteze avioanele, cursele aeriene nu au mai decolat, iar ghișeele de check-in pentru aceste curse nici măcar nu au fost deschise.

Din această cauză s-au înregistrat întârzieri și la cursele internaționale, spre Madrid, Barcelona și Stockholm.

De la București a decolat un singur avion spre Cluj-Napoca, cel de la ora 8, în timp ce cursa de la 7:30 a fost anulată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al TAROM, Georgeta Dinu, aproape toate cursele companiei pe rutele interne au fost anulate sau au suferit întârzieri. Aceasta spune că au fost afectate în special cursele cu aeronave ATR, în timp ce zborurile cu aeronave Boeing și Airbus se desfășoară fără probleme.

Georgeta Dinu a recunoscut că este vorba despre un protest spontan al piloților, dar nu a putut preciza care sunt revendicările acestora și motivele care au stat la baza declanșării protestului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More