Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cursuri suspendate în 38 de unităţi de învăţământ din 5 judeţe, din cauza vremii nefavorabile

0 204

Cursurile sunt suspendate vineri din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile în 38 de unităţi şcolare din judeţele Galaţi, Iaşi, Prahova, Tulcea şi Constanţa, a informat Ministerul Educaţiei Naţionale.

„Vineri, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, cursurile şcolare sunt suspendate în 38 de unităţi şcolare din 5 judeţe: Galaţi (3), Iaşi (8), Prahova (1), Tulcea (22) şi Constanţa (4). Informaţiile au fost transmise de inspectoratele şcolare judeţene şi pot suferi modificări în funcţie de evoluţia vremii”, se arată într-un comunicat al MEN Ministerului Educației.

Orele de curs vor fi recuperate pe parcursul semestrului I al anului şcolar 2017 – 2018.

O mare parte din ţara a fost paralizată de ninsorile căzute până aseară. Câteva efecte ale căderilor de zăpadă şi viscolului sunt un mort, drumuri blocate, localităţi fără apă si mii de locuinţe fără energie electrică. Este în continuare cod galben de vânt puternic și ninsori în 13 județe din zona Munților Apuseni și Carpaților Orientali, până la ora 15.00.

Potrivit Companiei Naţionale pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere, nu mai sunt drumuri naţionale închise, dar pe 7 tronsoane de pe 5 drumuri naţionale, circulaţia este restricţionată pentru vehiculele mai mari de 3,5 tone.

Circulaţia feroviară este blocată pe ruta Constanţa -Tulcea.

Viscolul năprasnic care a blocat țoselele în județul Iași a făcut și o victimă. Un bărbat de 83 de ani cu probleme cardiace a murit. Ambulanța trimisă în ajutorul lui a rămas blocată în troienele de 2 metri. Când au ajuns la el medicii era prea târziu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More