Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Curtea de Conturi Bistrița-Năsăud, cele mai multe misiuni de audit financiar pentru semestrul II

0 500

În partea a doua a acestui an Curtea de Conturi are în vizor peste 760 de audituri financiare. Cele mai multe misiuni sunt în județul Bistrița-Năsăud.

Curtea de Conturi a publicat programul de activitate pentru semestrul al II-lea al acestui an. Sunt programate peste 760 de audituri financiare în 41 de județe, anunță agenția de presă Mediafax. Cele mai multe misiuni de audit financiar, în număr de 30, sunt programate pentru județul Bistrița-Năsăud.

„Curtea de Conturi a României a aprobat, prin Hotărârea nr. 315/9 august 2018, pentru prima dată, publicarea Programului de activitate al Curţii de Conturi pe site-ul instituţiei. Programul de activitate al Curţii de Conturi pe anul 2018 – semestrul II cuprinde acţiunile structurilor centrale şi teritoriale cu privire la entităţile care urmează să fie auditate până la sfârşitul anului pe cele trei tipuri de audit public extern: financiar, de conformitate, respectiv de performanţă. (…) Totodată, publicarea programului de activitate al Curţii de Conturi reprezintă o nouă abordare a conducerii instituţiei faţă de propriile structuri prin facilitarea unei mai bune derulări a procesului de asigurare, consiliere şi evaluare în cadrul misiunilor de audit”, se anunță printr-un comunicat de presă al Curții de Conturi.

Întregul program al Curții de Conturi pentru semestrul al II-lea poate fi studiat aici.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More