Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cuțitarul din Sighetu Marmației arestat preventiv

0 240

Un bărbat, în vârstă de 30 de ani, care și-a înjunghiat soacra și propria soție a fost arestat preventiv.

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Sighetu Marmației, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce la data de 4 octombrie și-a înjunghiat soacra și propria nevastă.

Conform unui comunicat de presă al Tribunalului Maramureș, transmis către ziarul Adevărul, bărbatul, la data de 4 octombrie 2018, în jurul orei 21.00-21.30, a pătruns, înarmat cu un cuţit, în locuinţa persoanei vătămate C.I. din localitatea Botiza, fără consimţământul acesteia, şi a lovit-o cu un cuţit în zona şoldului drept, și astfel i-a cauzat o plagă care a necesitat pentru vindecare 16-18 zile de îngrijiri medicale.

„De asemenea, cu acelaşi cuţit, i-a aplicat persoanei vătămate P.M., soţia inculpatului, o lovitură în zona toracelui stâng, cauzându-i leziuni traumatice ce i-au pus în primejdie viaţa”, se notează în comunicatul trimis către Adevărul.

Se pare că atacatorul era în căutarea soției sale, plecată de acasă la părinţii săi, la Botiza. Ar fi intrat cu forţa în casă și a atacat-o pe proria sa soacră, după care a pătruns în camera în care se afla soţia şi a înjunghiat-o şi pe aceasta cu acelaşi cuţit folosit asupra soacrei. Bărbatul a fost reţinut în 5 octombrie şi este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violenţe şi tentativă de omor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More