Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cuvinte de mulțumire ale unui clujean către polițiștii năsăudeni

0 521

Luna decembrie, luna cadourilor, vine cu o scrisoare de mulțumire a unui clujean pentru activitatea și umanitatea de care au dat dovadă polițiștii năsăudeni. Gestul clujeanului arată că a fi polițist nu este doar o meserie.

Doi turiști din județul Cluj au alertat, la data de 16 august a.c., poliția, căci acestora le-au fost sustrase mai multe bunuri, în timp ce se aflau pe creasta munților Rodnei, în județul Bistrița-Năsăud.

Astfel, forțele Secției 6 poliție Rurală Năsăud au identificat persoana bănuită de comiterea faptei și în urma perchezițiilor efectuate la două locuințe, de pe raza localității Coșbuc au recuperat și restituit bunurile reclamate ca fiind furate: un complet foto compus dintr-o cameră foto tip DSLR și două obiective detașabile, un telefon, bani și bunuri personale, toate în valoare de aproximativ 25.000 de lei.

Ca urmare a răspunsului prompt al polițiștilor năsăudeni, unul dintre clujeni, Radu Pienar, a ținut să la mulțumească acestora într-un mod oficial și le-a adresat următoarele cuvinte:

”După aproximativ 3 săptămâni, într-o miercuri seara, m-a sunat și mi-a spus că a recuperat lucrurile furate. Așa că, în urmatoarea zi de luni, am fost înapoi în Năsăud să-mi recuperez lucrurile. Cu dl. Subcomisar Câmpan am avut cea mai plăcută  experiență pe care am avut-o vreodată cu un politist. Din când în când îl mai sunam să aflu dacă erau noutăți, și deși prea multe detalii nu putea să-mi spună, totuși apreciam felul cum vorbea, politețea și diplomația dumnealui. ”

Cuvintele clujeanului arată respectul acestuia și admirația pentru forțele de ordine năsăudene și, de asemenea, subliniază profesionalismul polițiștilor, lucru ce definește într-un mod clar că după uniformă stă ascuns omul și doar apoi rigiditatea unei meserii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More