Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Cuzdrioara: Acuze de agresiune sexuală aduse de o elevă de 11 ani

0 1.857

Polițiștii clujeni derulează cercetări într-un dosar ce privește o presupusă faptă de agresiune sexuală asupra unei minore de 11 ani.

Fapta a fost adusă în atenția oamenilor legii în 11 noiembrie, după ce minora de 11 ani din Cuzdrioara ar fi dezvăluit în cadrul unei discuții la școală faptul că ar fi fost agresată sexual de un bărbat de 50 de ani din aceeași localitate.

Minora a mărturisit faptul că bărbatul ar fi atins-o în zona intimă, astfel că polițiștii au fost sesizați și au demarat cercetările. Între timp, fata a fost audiată de către un psiholog din cadrul Direcției de Protecția a Copilului Cluj, căruia i-a povestit ceea ce s-a întâmplat.

Mai mult, minora a fost dusă și la Institutul de Medicină Legală Cluj, pentru a se vedea dacă a suferit agresiuni sexuale, aici medicii constatând că fata este încă virgină.

Potrivit IPJ Cluj, polițiștii au înregistrat un dosar de cercetare penală pentru agresiune sexuală, iar în aceste momente adună probe în acest dosar pentru stabilirea faptelor. Cercetarea se derulează ”in rem”, adică cercetare cu privire la presupusa faptă comisă, ancheta concentrându-se pe administrarea de dovezi, și nu ”in personam”, bărbatul de 50 de ani fiind totuși vizat de această anchetă.

Abia după finalizarea acțiunii de cercetare penală și administrarea dovezilor și audierilor în acest dosar, oamenii legii vor decide dacă îl vor acuza direct pe bărbatul de 50 de ani pentru agresiune sexuală asupra minorei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More