Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dansatori dejeni la Cupa Sătmarului – FOTO

0 90

Orașul Satu Mare a fost sâmbătă gazda unuia dintre cele mai importante evenimente dedicate dansului din țară, concursul de dans sportiv ”Cupa Sătmarului” organizat de Clubul ”Royal Dance”, Satu Mare.

Aflat deja la a șaptea ediție, concursul este un exemplu de eveniment bine organizat cu atenție sporită pe detalii, cu amănunte care fac deliciul participanților și spectatorilor. Dansul înseamnă emoție transmisă prin mișcare și bucuria de a împărtăși cu publicul caracterul muzicii și tainele ei. La acest capitol se poate spune că organizatorii și-au atins din plin obiectivele, iar dansatorii participanți și-au demonstrate măiestria.

Clubul dejean de dans sportiv ”Latino Angels” a înscris la startul competiției cinci perechi talentate care au obținut rezultate meritorii:

Perechea Andrei Darius Cozmuță și Andreea Ana Maria a ocupat locul al doilea la clasa”Hoby”, categoria 6-9 ani;.

Perechea Găvruș Marian Andrei și Neamțu Daria Maria a ocupat locul al doilea la clasa E, secțiunea 12-13 ani.

Perechea Szabo Gabriel Lucian și Rafa Mădălina Diana a ocupat locul al treilea la concursul open basic standard, 6-11 ani.

Perechea Mathe Florin și Forț Alexandra a ocupat locul al patrulea la concursurile open basic standard și open basic latino, 6-11 ani.

Perechea Kiss Andrei Robert și Suciu Adriana Romana a ocupat locul al doilea la concursul open standard secțiunea 14-15 ani.

Cu sincere mulțumiri transmise echipei de antrenori de la ”Latino Angels”, Alexandru Miheștean, Pâslariu Vlad și Marius Gherasim, sportivii dejeni s-au întors din nou la antrenamente pentru a fi la mare înălțime la evenimentul de dans sportiv care se va derula în 3 iunie 2017 în Sala Sporturilor din Dej.

Stimate public larg, dacă pentru o zi dorești să afli câte ceva despre mirajul dansului, despre energiile și emoțiile care se pot transmite prin mișcare, despre sport și despre dorința de perfecțiune, despre stoicism și ambiție dar și despre prietenie și colegialitate, vă invităm sâmbătă 3 iunie 2017 să participați ca spectator sau voluntari la ”Cupa Latino Angels”, concurs de dans sportiv aflat la a zecea ediție și cotat ca eveniment cu caracter național în lista compețițiilor propuse de Federația Națională.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More