Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dansatori din Dej și Gherla la Campionatul Național de dans sportiv de la Cluj-Napoca – VIDEO

0 293

sonia stelea cezar mironescu dans sportiv

În perioada 28 februarie – 1 martie s-a desfășurat în Sala Sporturilor ”Horia Demian” din Cluj-Napoca o nouă ediție a campionatului național de dans sportiv, competiție organizată Federația Română de Dans Sportiv în colaborare cu Școala de dans Crystal Dance.

Clubul Sportiv Latino Angels Dej a avut înscriși la acest campionat național sportivi din Dej și din Gherla, aflați la prima lor provocare de o asemenea importanță.

Sportivii clubului ”Latino Angels” au avut evoluții foarte bune, având în vedere faptul că au fost la prima participare la un concurs de o asemenea anvergură.

Astfel, dejeanca Sonia Stelea (Latino Angels) și perechea Cezar Mironescu (Boom Dance) s-au clasat pe locul 21 din 32 de perechi participante, la competiția de perechi 12-13 ani secțiunea standard.

La același campionat național, Lucian Gabriel Szabo și Alexandra Maria Fort, reprezentând clubul Latino Angels, s-au clasat pe locul 9 la competiția de perechi 6-9 ani secțiunea latino, în timp ce la aceeași secțiune Bogdan Pop și Mădălina Diana Rafa au ocupat locul 14 din 27 de perechi participante.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More