Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dansatorii de aur ai Dejului. Sportivii ”Latino Angels” Dej au cucerit patru titluri de campioni naționali

0 55

Cunoscut ca un club sportivcare scoate campioni naționali pe bandă rulantă, ”Latino Angels” Dej nu se dezminte nici de această dată, întorcându-se de la Campionatul Național de Clasă de la Cluj-Napoca încărcat de medalii.

Competiția de la Cluj-Napoca a adunat la start peste 1.600 de dansatori de la zeci de cluburi din toată România. După două zile, cât a durat Campionatul Național de Clasă de la Cluj-Napoca, sportivii dejeni au obținut patru titluri de campioni naționali.

Medaliate cu aur la această competiție au fost perechile Mironescu Cezar – Stelea Sonia Maria și Kis Andrei Robert – Suciu Adriana Romana. De asemenea, a cucerit medalie de bronz perechea Pop Raul Stefan – Cozmută Andreea Dariana, iar medalia de argint a revenit lui Rianna Bodea la Solo fete.

La categoria E 6-9 ani, perechea Pop Bogdan Ioan – Rafa Madalina Diana și la categoria H 12-13 ani perechea Todica Denis – Szekely Andreea s-au calificat în finala competiției.

”Mulțumim din suflet tuturor celor care au fost alături de noi – părinți, sportivi, Primăria și Consiliul Local Dej”, spune Alexandru Miheștean, cel care îndrumă și formează an de an campioni naționali la clubul ”Latino Angels” Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More