Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dansatorii ”Latino Angels” Dej au fost din nou la înălțime, la Cupa Mediaș 2015 – FOTO

0 261

Una dintre cele mai importante reuniuni ale toamnei din calendarul competițional al Federației Române de Dans Sportiv este Cupa Mediaș organizată de Clubul Sportiv ”Magic of the Dance”, din orașul Mediaș în parteneriat cu Federația Română de Dans Sportiv și primăria orașului gazdă.

Competiția s-a derulat în data de 25 octombrie 2015 și s-a bucurat de o largă participare la toate categoriile din programul de concurs.

Clubul Sportiv ”Latino Angels” Dej a acceptat provocarea gazdelor de a se întrece în secțiunile oficiale, propuse în programul de concurs și sub îndrumarea antrenorilor Alexandru Miheștean și Vlad Pîslariu a deplasat o echipă numeroasă de mici dansatori.

De această dată, rezultatele obținute de sportivii dejeni au fost deosebite. Mărturie în acest sens sunt cele patru locuri 1 obținute de sportivi și alte clasări mai mult decât onorabile.

Iată lista performanțelor sportive:

Clasă H 12-15 ani
– Locul 1 Todica Denis – Szekely Andreea

Clasă E 6-11 ani
– Locul 1 Pop Bogdan Ioan – Rafa Madalina Diana
– Locul 9 Szabo Gabriel Lucian – Fort Alexandra Maria
– Locul 12 Ștefan Buburuz – Oros Daria

Clasă E 12-13 ani
– Locul 1 Kis Andrei – Suciu Adriana
– Locul 13 Farcaș Vlad – Cornici Andreea

Clasă D 12-15 ani
– Locul 1 Pop Raul Stefan – Cozmuta Andreea Dariana –

Din lista de arbitrii oficiali ai concursului a făcut parte și domnul antrenor Alexandru Miheștean, care de mulți ani face parte din Corpul de Arbitrii ai Federației Române de Dans Soprtiv.

”Pentru tinerii câștigători ai trofeelor concursului și pentru antrenorii lor, ziua de duminică,25 octombrie 2015, le va rămâne în amintire ca fiind una aparte, de care își vor aduce aminte cu drag și cu emoția acelor momente deosebite, care sunt rare și prețioase în viața unui om, făcându-l mai împlinit”, se mai arată în comunicatul de presă al clubului sportiv dejean.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More