Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dansul modern din România a avut pentru o zi capitala la Dej. Sute de dansatori au participat la Cupa ”Latino Angels” – FOTO/VIDEO

0 293

cupa latino angels dej 2015

Sala Sporturilor din Dej a găzduit sâmbătă cea de-a 8-a ediție a Cupei ”Latino Angels” la dans sportiv, eveniment devenit unul de tradiție pentru cluburile sportive și dansatorii acestora din toate colțurile țării.

Peste 300 de perechi de la aproximativ 30 de cluburi sportive de profil din România au fost prezenți sâmbătă la Dej, oferind un veritabil spectacol de grație și eleganță, rafinament, culoare și, mai ales, talent.

Competiția, începută încă de dimineață, s-a bucurat de participarea unui număr mare de spectatori, încântați de spectacolul vizual oferit de concurenți și organizatori.

Cupa ”Latino Angels”, organizată de Federația Română de Dans Sportiv și Clubul Latino Angels Dej, s-a bucurat și în acest an de un real succes, organizatorii fiind extrem de încântați de nivelul de pregătire al concurenților și de calitatea spectacolului oferit. Iar concurenții, pe lângă bucuria participării la o competiție de acest nivel, au fost recompensați la finalul probelor cu diplome, medalii și cupe pentru câștigători, ceremoniile de premiere fiind oficiate de deputatul Cornel Itu și primarul Costan Morar, alături de reprezentanți ai Federației Române de Dans Sportiv.

La startul competiției s-au aliniat dansatori de la cluburi sportive din Alba Iulia, Baia Sprie, Bistrița, Bacău, Baia Mare, Cluj-Napoca, Cugir, Dej, Mediaș, Oradea, Reghin, Satu Mare, Sibiu, Sighetu Marmației, Târgu Mureș, Timișoara sau Turda.

Odată cu finalul concursului, președintele clubului Latino Angels Dej și sufletul acestei competiții, Alexandru Miheștean, a dorit să mulțumească celor prezenți pentru participare, părinților sportivilor din Dej pentru implicarea în organizarea evenimentului, anunțând totodată că pentru ediția a 9-a de anul viitor așteaptă un număr și mai mare de participanți și un nivel chiar mai ridicat al competiției.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.938701706192597.1073741986.467241263338646&type=1


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More