Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Darcy Oake, număr incredibil de magie la Britanicii au Talent – VIDEO

1 70

Darcy-Oake

A venit tocmai din Canada pentru a participa la Britanicii au Talent, show considerat numărul 1 în lume pentru pasionații de gen. Darcy Oake i-a lăsat pe toți cu gura căscată cu un număr aparent imposibil de magie.

Iluzionistul canadian Darcy Oake a șocat audiența cu numărul său de la Britanicii au Talent. Spectatori sau jurați, toți au rămas cu gura căscată la numărul uluitor de iluzionism al tânărului de 26 de ani, care practică magia de la vârste fragede.

”Cred că ești cel mai bun magician pe care l-am văzut în spectacolul acesta”, a spus unul dintre jurați. David Williams a fost completat de Amanda Holden, care a spus că ”cel mai important lucru la un număr de magie este să ne faci să credem că imposibilul este posibil. Și tocmai ai reușit acest lucru.”

Pe lângă faptul că este extrem de bun la ceea ce face, pe Darcy îl ajută foarte mult și aspectul, devenind în scurt timp apreciat în rândul domnișoarelor.

http://youtu.be/stUC4xVnyzs

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More