Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Darius Rogojan a pierdut lupta cu cancerul. Sufletul lui s-a înălțat azi la ceruri

0 125

darius-rogojan-cu-mingea-messi

Darius Rogojan, băiatul de 15 ani din Dej, diagnosticat cu cu tumoră talamică bilaterală, pentru care s-au făcut numeroase campanii umanitare, s-a stins din viață.

Eforturile disperate ale familiei sale de a strânge banii necesari pentru tratament, munca depusă de atâtea luni de către medici pentru a-i asigura tratamentul necesar, n-au fost suficiente pentru ca adolescentul din Dej să fie ținut în viață.

Băiatul a fost dus aseară cu ambulanța în stare critică la Cluj-Napoca, iar luni după-amiaza inima lui a încetat să mai bată.

La începutul acestui an, familia lui Darius a strâns în sfârșit suma necesară pentru tratamentul băiatului și împreună cu acesta a plecat în Germania.

După două luni de zile de suferință cruntă și tratamente intense, la jumătatea lunii martie Darius Rogojan s-a întors în România, cu speranța că totul va fi bine.

Ieri, însă, Darius s-a simțit tot mai rău și părinții lui au decis să-l transporte cu ambulanța de urgență la Cluj-Napoca, unde în această după-amiază și-a dat ultima suflare.

Dumnezeu să-l odihnească. Sincere condoleanțe familiei îndurerate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More