Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Darius Vâlcov – există „ţări care nu s-ar bucura ca România să fie plină de autostrăzi astăzi”

2 644

Consilierul premierului, Darius Vâlcov, a venit cu declarații tipice propagandei PSD. În loc să își asume responsabilitatea unor proiecte vitale pentru națiune, atacă „foarte multe țări” care nu vor ca România să dețină autostrăzi, acuză complicități cu George Soros și afirmă că doamna Corina Crețu, comisar european, „minte prin omisiune”.

Televiziunea de știri Digi24 a pus ochii pe Darius Vâlcov, consilier al premierului Viorica Dăncilă, personaj care a lansat o serie de acuzaţii, duminică seara, la Antena 3, acuzații tipice mașinăriei de propagandă a PSD, propagandă care pentru mulți români nu mai are nici un fundament rațional.

Acesta a afirmat, de fapt a repetat laitmotivul pesedian împrumutat de la actualul conducător al Ungariei, Viktor Orban, că în toate atacurile asupra partidului de guvernământ se află miliardarul George Soroş. Astfel din punctul său de vedere Dacian Cioloș e omul lui Soros. Așadar într-o limbă română ruptă pe genunchii ignoranței Dariu Vâlcov ar fi declarat celor de la Antena 3 că „Aţi văzut cu Facebook, ce interese ar avea Facebook să îl acuze pe Soros că a vrut să scadă valoarea acţiunilor? Soros joacă pe acţiuni, el vede România ca pe o firmă. Sunt sigur ca Cioloş e omul lui Soros. Să mă dea în judecată”.

Senzaționalul a venit însă atunci când s-a abordat problema autostrăzilor. Vâlcov susține sus și tare că România nu are autostrăzi, din cauza altor ţări, pe care nu le-a numit (nu că s-ar fi gândit dânsul la relațiile internaționale ale României, ci pentru că pur și simplu nu are argumente). Conform consilierului există așadar un interes ca transporturile să nu treacă prin această parte a Europei. „Interesul să nu cred că aceia care îşi doresc ca acest guvern să eşueze şi care şi-au dorit ca de fiecare dată România să eşueze. Sunt foarte multe ţări care nu s-ar bucura ca România să fie plină de autostrăzi astăzi”, a spus Vâlcov.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. ILI spune

    Se bucura si azi ca nu sunt autostrazi.

  2. ICA spune

    Si le fac pe plac pisidistii &Comp.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More