Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

“Dăruind primim lumină!”, acțiune caritabilă a OFL Cluj ajunsă la a șaptea ediție

0 69

Organizația Femeilor Liberale Cluj-Napoca a fost și în acest an, în data de 10 aprilie, alături de copiii și părinții internați la Secția Pediatrie Oncologică a Spitalului Oncologic Constantin Chiricuță din Cluj-Napoca

Începând cu anul 2011, acțiunea OFL Cluj-Napoca ”Dăruind primim lumină!” se desfășoară în fiecare an înaintea sărbătorilor de Paști și se adresează copiilor internați în spital, scopul acțiunii fiind de a le readuce, chiar și pentru câteva momente, zâmbetul pe buze și pentru a le oferi pachete cu alimente, produse de igienă, dulciuri și fructe. În acest an, cu sprijinul Fundației Dardai Ionuț Dan și a Eugeniei Corchiș s-au donat Secției Onco – Pediatrie un frigider și o mașină de spălat.

OFL Cluj Napoca le-a sărbătorit în avans pe doamnele doctor, oferindu-le flori și urându-le un călduros și sincer “La mulți ani!”, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății care se sărbătorește în fiecare an în 19 aprilie.

”Suntem în al 7-lea an în care, înainte de Paști venim să le aducem un zâmbet acestor minunați copii și ne bucurăm de fiecare dată de bucuria lor. Toate acțiunile noastre pentru copii au fost făcute din dorința de a le lumina zilele dinaintea sărbătorilor, zile pe care ei trebuie să le petreacă departe de casă, în spital! La fiecare vizită le-am promis că vom reveni și, până acum am reușit ca în cei 7 ani de colaborare să ne respectăm promisiunea. Vom fi prezente de fiecare dată acolo unde putem aduce mulțumire și mai ales, zâmbete!

Mulțumim cadrelor medicale care ne primesc în fiecare an, mulțumim Fundației Dardai Ionuț Dan pentru că este de fiecare dată alături de noi, doamnei Felicia Gheorghiu, colegelor din OFL Cluj și colegilor din PNL Cluj pentru mobilizarea și implicarea lor în această acțiune de suflet”, se arată în comunicatul semnat de Viorica Szocs, Co-președinte OFL Cluj-Napoca.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More