Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, speaker la Conferința de la Munchen „Smart Airports”

0 267

Aeroportul Internațional Cluj este reprezentat de domnul David Ciceo la o prestigioasă conferință din domeniul aviației. Directorul general al aeroportului clujean a fost invitat în calitate de speaker la „Smart Airports Conference-Preparing for 2030 and Beyond”, eveniment care se  desfășoară în perioada 9-12 octombrie 2017, la Munchen, Germania.

         În cadrul conferinței, specialiști din domeniul aeronautic vor dezbate noile tendințe din aviația civilă și vor propune cele mai eficiente soluții pentru dezvoltarea industriei aeroportuare. Pe lista invitaților se află  reprezentanți ai celor mai mari aeroporturi din Europa, precum Munchen, Paris sau Bruxelles.

        La invitația organizatorilor, David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional Cluj a susținut o prezentare la sesiunea intitulată „The Design Lab”. Acesta a vorbit despre  dezvoltarea  infrastructurii și a strategiilor care vor fi implementate la Aeroportul Cluj,  în contextul în care,  până în 2030 se estimează că traficul de pasageri va ajunge la 7 milioane.

        Alături de David Ciceo, în cadrul aceleiași sesiuni au  mai susținut prezentări reprezentanți ai aeroporturilor din Budapesta și Zurich.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More