Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

”De ce eu?” – filmul cu care se deschide oficial cinematograful din Gherla

0 217

de_ce_eu_tudor_giurgiu_49154400

Cinematograful ”Pacea” din Gherla își deschide oficial porțile publicului sâmbătă, 21 martie, cu proiecția filmului românesc ”De ce eu?”, în regia lui Tudor Giurgiu.

Filmul va putea fi văzut atât sâmbătă, cât și duminică 22 martie, proiecțiile fiind programate de la orele 15.00, 17.00, 19.00. Prețul unui bilet de intrare la film este de 10 lei.

”De ce eu?” este un film de ficțiune bazat pe fapte reale și spune povestea lui Cristian (Emilian Oprea), un tânăr procuror idealist care încearcă să rezolve un complicat caz de corupție în tumultuosul context social-politic din România anilor 2000. Cristian investighează cazul unui coleg procuror suspectat de luare de mită, fals şi uz de fals, sustragere de documente. Ancheta are însă implicaţii la nivel extrem de înalt și îi spulberă tânărului magistrat încrederea în justiţie. Încercând să descopere adevărul, Cristian intră într-o zonă periculoasă și se expune unor revelații dureroase și neașteptate.

Inaugurat în iulie 2014, cu proiecția filmului ”Armenopolis, suflet armean”, cinematograful ”Pacea” din Gherla a găzduit până acum doar unele evenimente artistice și culturale, dar nu și proiecții de filme.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More