Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

De la cele mai ieftine la cele mai scumpe: iată dinte ce modele de mașini de spălat poți alege

0 831

Mașina de spălat este unul dintre electrocasnicele care nu pot lipsi niciodată în casă și care ne face viața mai ușoară. Dar, pentru a alege o mașină de spălat care se potrivește cu adevărat nevoilor noastre, este important să știm ce factori determină care este cea mai bună. Elemente precum tipul mașinii de spălat , eficiența, revoluțiile sau programele sunt câteva dintre ele.

Modul în care vom spăla rufele și când ne vor ajuta, de asemenea, să comparăm mașinile de spălat și să decidem ce dimensiune este cea mai bună pentru noi. De asemenea, prețul este și el un factor foarte important, de aceea, în funcție de buget și nevoi, puteți vedea mai jos care sunt tipurile de mașini de spălat pentru care puteți opta.

Mașină de spălat semiautomată

O mașină de spălat semiautomata este cel mai ieftin model de mașină de spălat pe care îl puteți alege. Dacă aveți un buget redus sau aveți nevoie de ceva simplu și ieftin pentru o casă de vacanță, o mașină de spălat semiautomată este perfectă. A avea o mașină de spălat semiautomată în casă înseamnă a avea cel mai bun ajutor posibil în ceea ce privește păstrarea hainelor din casă și a curățeniei familiei. Unul dintre avantajele sale cele mai mari este faptul că cântărește maximum 20 de kilograme. Unele modele cântăresc între 7 și 10 kilograme. În cazul mașinilor de spălat automate, din cauza contragreutăților, pot cântări chiar și peste 80 de kilograme. De asemenea, are mai puține piese și riscă să se strice mult mai greu. Va fi nevoie de o persoană care să asiste procesul de spălare din când în când, dar în rest, are un preț redus și e foarte ușor de utilizat.

Mașină de spălat rufe clasică

Mașinile de spălat rufe din ziua de azi au programe și funcționalități diverse și vin cu un design elegant și modern. O mașină de spălat complet automată, cum ar fi o mașină de spălat Arctic, face totul prin atingerea unui buton. Această mașină de spălat vine cu o singură cuvă care acționează ca o mașină de spălat, uscător și, de asemenea, clătește rufele. Acestea pot veni ca mașini cu încărcare frontală și superioară, iar programele și eficiența pot varia și între mașini, în funcție de marcă.

Cel mai bun raport calitate-preț îl are o mașină de spălat Arctic. Dacă sunteți în căutarea unei mașini de spălat și aveți un buget mai restrâns, cu siguranță o mașină de spălat Arctic va fi ideală. Desigur, și cei care doresc un model mai performant pot alege o mașină de spălat Arctic. Nu uitați că brandul Arctic are origine românească, fiind înființat la Găești în 1968. Este cea mai populară marcă de pe piața de electrocasnice din România, cu o cotă de peste 35%.

Mașină de spălat rufe smart

Noile mașini de spălat inteligente cu wi-fi devin din ce în ce mai populare, dar ce sunt ele mai exact, cum funcționează și cât vor costa? Trebuie să știți mai multe despre tehnologie, caracteristicile la care trebuie să fiți atenți și ceea ce fac mărcile în acest spațiu inteligent, cum ar fi o mașină de spălat Miele.

Mașinile de spălat inteligente sunt aparate care se pot conecta la rețeaua wi-fi din gospodărie în același mod în care o fac și alte dispozitive, cum ar fi tabletele și smartphone-urile. Puteți apoi să vă setați, de exemplu, mașina de spălat Miele de la distanță folosind o aplicație de pe telefon sau tabletă, sau prin Alexa sau Google Assistant. De asemenea, nu trebuie să aveți un smartphone – o puteți seta manual. Astfel, dacă partenerul tău are cel mai nou iPhone, dar tu încă joci „Snake” pe vechiul tău Nokia, nu vei putea scăpa de spălatul rufelor.

Ca exemplu, o mașină de spălat Miele care este inteligentă te poate ajuta să o pornești de la distanță, poate auto-doza cantitatea de detergent de care are nevoie pentru tipul și cantitatea de rufe pe care le-ai pus la spălat, îți oferă multe extra programe din care poți alege pentru a spăla cele mai diverse tipuri de țesături. Ba chiar unele mașini pot detecta probleme pe care le au, îți pot recomanda programele cele mai des utilizate, îți pot spune cât curent consumă și multe altele. Dacă ești în căutarea unui model de top, dar și cu un preț pe măsură, atunci optează pentru o mașină de spălat Miele smart. Este cea mai bună alegere în materie de mașini de spălat. Îți va ușura foarte mult viața de zi cu zi și vei observa cât de bine curăță rufele. Această mașină de spălat este potrivită și pentru cei care vor să economisească timp sau nu au atât de mult timp pentru treburile casnice.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More