Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

De la cititori: ”Ai parcat ca un bou” în centrul Dejului – FOTO

0 73

parcat ca un bou Dej (1)

Un șofer și-a parcat mașina cum nu se poate mai prost. Autoturismul, înmatriculat în județul Cluj, a blocat un întreg sens de circulație în centrul municipiului Dej.

Din cauză că și-a lăsat mașina parcată aiurea pe strada 22 Decembrie 1989, ceilalți participanți la trafic ce veneau dinspre parcul mic înspre Centrul Cultural Arta au fost nevoiți să aștepte minute bune în apropierea semaforului pentru a se putea deplasa mai departe.

Bineînțeles, unul dintre șoferii care a fost pus în încurcătură de ”parcarea” șoferului de CJ a fotografiat autoturismul.

”Am stat de vreo 3-4 ori la semafor, când pe roșu, când pe verde, până am putut să merg mai departe. Efectiv nu am putut să trec, a blocat sensul de circulație. Poate acest șofer nu știe că că se interzice oprirea voluntară a vehiculelor în locul unde este instalat indicatorul „Trecere pentru pietoni” sau pe marcajele de traversare pentru pietoni ori la mai puțin de 25 m înainte și după acestea”, ne-a scris cititorul.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More