Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

De la cititori: ”Ce se întâmplă în gara Dej este o rușine pentru întreaga țară” – FOTO

4 895

someseanul-gara Dej calatori

Sunt tot mai mulți cei care se plâng, pe diverse căi, de condițiile mizere pe care stația CFR Dej Călători le oferă celor care o tranzitează. Călătorii sunt absolut scârbiți de mizeria, lipsa de căldură și condițiile pe care gara din Dej le oferă zilnic.

Unul dintre călătorii care au trecut în această săptămână prin gara din Dej n-a mai rezistat și ne-a trimis un email pe adresa redacției, prin care să-și spună oful.

”Am decis să trimit acest e-mail pentru că ce se întâmplă în Gara Dej Călători din Jud. Cluj este deja o rușine pentru întreaga țară, pentru Municipiul Dej și pentru Județul Cluj”, își începe cititorul nostru mesajul de revoltă.

Acesta se declară nu doar dezamăgit, dar chiar scârbit de condițiile pe care le oferă călătorilor stația CFR de la Dej.

”În data de 08.01.2015 am tranzitat gara Dej Călători, ruta călătoriei fiind Carei – Iași.

Este cumplit să stai mai mult de 2 ore într-o gară în care este frig, mizerie și e plină de cetățeni de etnie rromă, drogați și bețivi.

Călătoresc pe ruta specificată de 5 ani, de 3 ori pe an, dar deja e scârbos ce se întâmplă acolo.

Nu există nici măcar posibilitatea să lași bagajele undeva și să mergi în oraș să stai undeva într-un local la căldură.

E arborat pe gară și steagul U.E. Este o rușine! Ce U.E. când gara Dej Călători este încă în evul mediu?

Am aflat de la alți cetățeni în etate faptul că gara respectivă este în halul ăsta de ani buni.

Deci nu putem invoca criza, lipsa banilor etc. din moment ce este așa de pe vremea bunicilor.

Aici e vorba de lipsa interes și nerușinare din partea CFR Călători, din partea primăriei Dej și a Consiliului Județean Cluj.

Să nu uităm că Dej Călători este un nod feroviar, este tranzitat zilnic de mulți oameni.

Bine că angajații CFR stau bine mersi la căldură, dar uităm că sunt plătiți din banii călătorilor care suferă.

Avem obligații, în calitate de călători, corect, însă avem și drepturi.

Rușine celor care se ocupă de gara Dej Călători și celor care nu sunt capabili să facă ceva cu adevărat constructiv pentru oraș și pentru țară.

Vă atașez și niște poze care să ateste faptul că, din păcate, am trecut prin gara Dej Călători.”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

 1. adevarat :( spune

  Pur adevar!Politia nu isi face datoria refetitor la romii,betivii si altii care acolo „locuiesc”,de ani buni!O mare rusine,deja Gara Dej a ajins pana si in bancurile de lantelevizor!Bravo Morar Costan!!!Bine ca tu ai passat cu ce sa te plimbi pe bani locali!!!
  RUSINE!!!

 2. anonim spune

  Foarte adevărat! Am sunat si eu intr-o zi la informații CFR si la care doamna de acolo îți Răspunde cu Alo Da! Aaa dacă ai norocul sa îți răspundă. Din păcate asta a ajuns CFR o mizerie!

 3. Olteanu spune

  O alta gara insalubra este si București – Gara Basarab. Berării, wc – închis, asa ca va dati seama ce pute lângă wc – ul închis. Mici, cafele dozator si șoareci mari. Era si o pisică …probabil nu a rezistat.
  Suntem sălbatici, si rromii parca sunt scăpați din experimente …asa dizgratiosi oameni, nu-i atinge civilizația deloc. Multi săraci vai-de-ei. Caut sa vad ce scrie presa locală tip Someșanul dar nu vad diferente fata de București, chiar pare ca fiecare orasel are bande si interlopi mai mult ca aici.

 4. Sandu spune

  În ziua de azi nu intereseaza pe nimeni aspectele concrete de acest gen condiții in gara, infrastructura CFR, sa fie operativitate în servicii, etc. Azi conteaza doar imaginea buna si se pare ca au grijă de asta atat cei vizați cat si presa. Ne mințim in figuri si ne furăm singuri căciula. Ștacheta a fost lăsată foarte jos, dar noi ne-am poziționat deja si mai jos pt a trece pe sub ea. Asta este daca dam ajutoare sociale cu nemiluita, nu se mai fac investiții, avem analfabeti cum nu am avut niciodată, poliția face programări si zice ca a rezolvat problema, sistemul de sănătate accepta suficientă, etc., iar presa e tot mai slabă și tot mai aservită. Valoarea celor care conduc se reflecta clar in viata noastra. Oamenii acestia sunt depășiți, nu pot mai mult si pentru a acoperi incompetenta fac pomene tuturor rulând din viitorul copiilor noștri. Foarte trist.
  Numai Bunul Dumnezeu mai poate schimba situatia!
  Si sa închei zâmbind spun un banc legat de gara Dej:
  ” Bade Ioane am auzit ca te-ar batut doi tineri in gara Dej?
  Dapai ma feciori… apăi aia ii gara ma ?”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More