Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

De la cititori: Drumul județean 109C, între Sântioana și Roșia, ca-n Evul Mediu – VIDEO

0 164

Un cititor al site-ului Someșeanul.ro ne-a semnalat în această dimineață situația drumului județean 109C, care face legătura între Gherla și Cămărașu. N-ar fi pentru prima dată și, din păcate, nici ultima dată când locuitorii din acea zonă semnalează starea execrabilă a drumului respectiv.

De nenumărate ori s-au făcut promisiuni că starea acelui drum va fi reabilitată, s-au făcut intervenții pe mici porțiuni de șosea, însă finalizarea acestui proiect este mult mai îndepărtată decât au lăsat să înțeleagă promisiunile aleșilor din fruntea județului.

Drumul Județean 109 C, km. 12+500-10+500 (Sîntioana-Roșia), jud. Cluj, februarie 2016.

Doi kilometri parcurși în 12 minute.

”Mulțumim” Consiliul Judetean Cluj, și celorlalte instituții abilitate pentru ”bucuria” făcută șoferilor care tranzitează drumul. Chiar nu se sesizează nimeni? Dacă mai vin două ploi zdravene, lăsăm drumul să se înfunde? Ce să mai facem ca să fim băgați în seamă?

Alo D.A.D.P.P. Cluj? Noapte la Roma? De ce îi condamnați pe cei din Sîntioana, Sîntejude, Țaga, Năsal, Sucutard, Geaca, Lacu, Buza, Cătina și celelalte localități? Dar pe navetiștii care circulă zilnic? Aaaa, poate nu se adună un număr semnificativ de voturi din zona respectivă… Da, știm… Drumul e în proces… Dar tot în aceeași situație a fost și când s-a asfaltat de la Fizeșu-Gherlii la Roșia. Acum de ce nu se mai poate asfalta în continuare? Bineînțeles că n-o să-mi răspundă cu soluții nimeni abilitat… Până atunci… Drumuri bune!!!

P.S. – Nu mi-e ”rușine” nici cu celelalte drumuri județene, cu mici, mici excepții” este mesajul postat pe Facebook de către unul dintre miile de șoferi nemulțumiți de starea drumului respectiv.

Pe parcursul anilor trecuți au fost organizate chiar și câteva proteste de stradă pentru a se atrage atenția asupra situației de pe drumul județean 109C, denumit și ”drumul groazei”. Degeaba! Autoritățile județene asistă impasibile la chinul și neputința localnicilor.Conducerea Consiliului Județean Cluj a tot promis rezolvarea situației, însă persoanele din conducere au venit la fața locului, s-au pozat cu alegătorii, au aruncat câteva promisiuni în vânt și s-au întors pe fotoliile lor călduțe. Iar oamenii suferă în continuare, după cum se poate vedea în materialul video de mai sus.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More