Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

De la cititori: Primarul din Iclod luat la rost de un sătean din Fundătura

0 186

someseanul-drum fundatura (1)

Un cititor Someșeanul.ro ne-a trimis pe adresa redacției o scrisoare prin care își arată nemulțumirea față de primăria comunei clujene Iclod, din cauză că unul dintre drumurile din localitatea Fundătura arată ca după bombardament.

Cititorul nostru, care a vrut să-și păstreze anonimatul, spune că ”toate drumurile din Fundătura au fost reparate în afară de așa numitul drum <<Dealul>>, care a fost lăsat pe dinafară de primăria Iclod, fiindu-le greu să mai asfalteze 50 de metri.

”Țin să menționez că aici se aduce o basculă de nisip pe an, și aia abia e adusă după nenumărate cereri, iar vecinii își aprind gunoaiele și își aruncă gunoaiele provenite de la renovări de case sau de la animale în mijlocul drumului. Drum pe care se circulă zi de zi cu mașina”, spune cititorul nostru.

Locuitorul din Fundătura a apelat la presă cu speranța ca primarul comunei Iclod, Emil Ioan Pîrțoc, să vadă aceste probleme cu drumul în cauză și să ia măsuri în consecință: ”Aș dori o postare despre această treabă pentru a o vedea primarul comunei, să prindă puțină rușine și să ia măsuri în această privință.”

Săteanul din Fundătura, care spune că este și el, ca și toți ceilalți, plătitor de taxe și impozite, își dorește un drum de acces spre casa lui pe care să poată circula cu mașina: ”În acest moment, pe lângă gunoaiele vecinilor, drumul este săpat de apă (din cauza ploilor abundente din săptămânile trecute) și abia se circulă cu mașina. În aceste condiții este imposibil de trăit, deoarece sunt plătitor de taxe și impozite și dacă tot plătesc, mai ales pentru mașină, să primesc și un drum pe care pot circula cu mașina.”

Pentru a demonstra și altora cu ce se confruntă zi de zi în drumul spre casă, cititorul nostru ne-a trimis și câteva fotografii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More