Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

De la cititori: Strada Mozart din Cluj, o stradă complet asfaltată cu noroi – VIDEO

0 301

someseanul-strada mozart cluj

Nemulțumit că lucrările de asfaltare pe o stradă din Cluj-Napoca nu s-au desfășurat cum trebuie, un cititor Someșeanul.ro a trimis un filmuleț pe adresa redacției în care prezintă cum arată strada Wolfgang Amadeus Mozart (cartierul Bună Ziua) după ploaie: complet asfaltată cu noroi.

Cititorul nostru atrage atenția asupra faptului că ”anul trecut, când au început lucrările la intrarea din Calea Turzii, toată lumea din zonă s-a bucurat. Dar s-au cam bucurat degeaba oamenii, pentru că porțiunea de stradă reparată are doar vreo 20-30 de metri maxim. Și asta pentru că pe porțiunea aceasta cineva a cumpărat o casă veche, pe care acum o transformă într-o vilă imensă.”

Nemulțumirile oamenilor care locuiesc în zonă sunt legate de faptul că după fiecare ploaie, întreaga stradă, dar și celelalte străzi adiacente, sunt pline de gropi și noroi.

Locuitorii spun că doar o porțiune din stradă a fost asfaltată, pentru cel care a cumpărat proprietatea în zona respectivă. Restul locuitorilor din zonă au fost lăsați de izbeliște și sunt nevoiți să înfrunte zi de zi condiții groaznice de deplasare pe jos sau cu mașina pe strada pe care locuiesc.

Încă de anul trecut Primăria a promis că va demara lucrările de reabilitare din luna martie. Acestea au întârziat însă să înceapă chiar și la un an distanță.

Conform autorităților locale, strada Mozart are o porțiune în proprietatea domeniului public, unde Primăria nu a intervenit niciodată. O altă porțiune a străzii nu are proprietar, în timp ce o a treia porțiune este cedată de către riverani domeniului public.

Primăria Cluj-Napoca a efectuat lucrări de investiții doar pe porțiunea aflată în domeniul public și spune că până la soluționarea situației juridice a întregii străzi nu poate continua modernizarea ei.

Strada Mozart din cartierul Bună Ziua, deservește câteva sute de locuitori de pe străzile Adrian Marino, Wolfgang Goethe, Mircea Zaciu, Carmen Sylva, Nicolae Colan și, bineînțeles, Wolfgang Amadeus Mozart.


strada mozart cluj by Irina Maxim

martor-ocular

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More