Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

De la cititori: Un polițist din Dej parchează ”pe interzis”. Alții iau amenzi pentru același lucru – FOTO

0 143

O cititoare a site-ului Someșeanul.ro ne-a semnalat un caz cu care se confruntă aproape zi de zi locuitorii de pe strada Orizont din Dej. 

Aceasta ne-a trimis pe adresa redacției câteva fotografii prin care ne arată că un șofer care locuiește pe acea stradă își parchează mașina în fața blocului, fără să ia în considerare faptul că parcarea mașinilor în acea zonă este interzisă.

E un polițist de la rutieră, pe care cred că îl știe toată lumea de pe Orizont, și mi se pare aberant că nu există locuri de parcare și de nevoie mai parchează oamenii în fața blocului, chiar dacă e interzis. Și toți primesc amenzi și el, zi de zi, parchează cum îl taie capul. Și, bineînțeles că, datorită poziției sociale, nu se iau măsuri. Mi se pare deja bătaie de joc față de ceilalți, care primesc amenzi din cauză că nu există pur și simplu suficiente parcări. Sper să se ia măsuri”, ne-a scris cititoarea noastră.

Bineînțeles, cea care ne-a semnalat cazul vrea să-și păstreze anonimatul și nu a vrut să dezvăluie nici numele polițistului indisciplinat.

Situația locurilor de parcare pe strada Orizont din Dej a fost intens dezbătută și reglementată, după ce, în luna mai a anului trecut o femeie a fost omorâtă de o autospecială de gunoi, una dintre cauzele producerii accidentului fiind mașinile parcate pe o parte și alta a străzii, fapt care a împiedicat vizibilitatea conducătorului auto.

La acel moment, Primăria Dej a luat decizia de a interzice parcarea pe strada Orizont, însă unii șoferi care locuiesc în zonă, ignoră total indicatoarele rutiere montate în acest sens.

Poliția locală a intervenit de multe ori în zonă pentru a-i disciplina pe proprietarii de mașini care nu respectă legea, multe persoane fiind amendate din cauză că și-au lăsat autoturismele unde nu era permis, în loc să folosească parcarea de peste 100 de locuri din spatele blocurilor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More