Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

De la idee la afacere, la Dej

0 74

Brancusi

Sala multimedia a Liceului Tehnologic „Constantin Brancusi” din Dej a gazduit astazi o activitate care face parte din proiectul educativ „De la idee la afacere”.

La acest concurs, care a ajuns la editia a II-a, au participat aproximativ 45 de elevi din Dej si din Gherla, care, impreuna cu profesorii lor coordonatori, au „dat viata” unor firme de exercitiu. Scopul activitatii desfasurate a fost de a dezvolta spiritul antreprenorial, de a dezvolta competente necesare unui intreprinzator dinamic si de a promova colaborarea dintre firmele de exercitiu si medicul economic real.

Participanti au fost elevii Liceului Tehnologic „Constantin Brancusi” Dej, Liceului Tehnologic „Somes” Dej, Liceului Tehnologic Gherla si Liceului Tehnologic „Ana Ipatescu” din Gherla. Elevii s-au intrecut pe mai multe sectiuni, intre care „cea mai buna prezentare PPT”, „cea mai buna pagina web”, „cel mai bun catalog”, „cel mai bun pliant”, „cel mai bun spot publicitar”, „cele mai multe tranzactii”, „cel mai bun plan de afaceri”, „cele mai bune promotii”, „cea mai buna idee de afacere” si „cel mai bun stand”. La final, comisia, formata din patru profesori, a desemnat castigatorii concursului, care au fost rasplatiti cu diplome.

Coordonatorul acestui proiect a fost prof. ing. ec. Marcela Chender, ajutata de directorul adjunct al scolii, prof. ing. Ginela Badiu si prof. Maria Viman.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More