Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

De la scandal la bătaie a fost doar un pas. Victimele au ajuns la spital

0 52

someseanul-ambulanta

În 01 februarie, poliţiştii bistriţeni au fost sesizaţi de către numita S.V. din Tăure cu privire la faptul că B.Ş.E. în vârstă de 21 de ani și soțul acesteia, B.M.I., în vârstă de 27 de ani, ambii din oraşul Năsăud, au fost agresați fizic în timp ce se aflau pe raza localității Tăure.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a rezultat faptul că, în timp ce se aflau pe raza localităţii Tăure, tânăra în vârstă de 21 de ani şi soţul acesteia au fost agresaţi fizic de către numiţii R.D.I. în vârstă de 22 de ani, respectiv G.I.M. în vârstă de 23 de ani, ambii din localitate, între aceştia existând un conflict mai vechi.

B.Ş.E. şi B.M.Ş au suferit mai multe leziuni, fiind transportaţi la Spitalul orăşenesc Năsăud în vederea acordării de îngrijiri medicale, nefiind necesară însă internarea acestora.

Cercetările continuă de către polițiștii din cadrul Postului de Poliție Nimigea, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovire sau alte violenţe.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More