Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

De Rusalii, politistii maramureseni au constatat 37 de infractiuni

0 73

politiePERMIS

În Maramureş minivacanţa de Rusalii a fost lipsită de evenimente deosebite . Peste 200 de poliţişti au acţionat zilnic pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Urmare a prezenţei active a poliţiştilor în stradă şi a măsurilor preventive luate, în perioada sărbătoriri Rusaliilor, în judeţul Maramureş nu s-a înregistrat evenimente deosebite sau incidente grave. Pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş a asigurat zilnic peste 50 de patrule de siguranţă publică, atât pedestre cât şi auto.

Acţiunile întreprinse de către poliţiştii de la ordine publică, rutieră, transporturi, investigaţii criminale, combaterea criminalităţii organizate şi investigarea fraudelor s-au soldat cu aplicarea a 499 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 94000 lei pentru nerespectarea unor prevederi legale privind ordinea şi liniştea publică, pentru încălcarea normelor rutiere sau pentru acte de comerţ ilicit.

Ca urmare a măsurilor întreprinse, poliţiştii au constatat 37 de infracţiuni, din care 11 în flagrant. Poliţiştii au intervenit în această minivacanţă la 313 evenimente semnalate prin apelul unic de urgenţă 112.

Au fost puse în aplicare două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea şi au fost identificaţi 13 suspecţi de furt, din care unul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Este vorba de un tânăr în vârstă de 19 ani din Sighetu Marmaţiei care a sustras un laptop şi un lănţişor de aur dintr-o locuinţă din Baia Mare.

În localităţile în care au fost organizate manifestări religioase şi cultural-artistice poliţiştii au asigurat măsurile de ordine astfel încât cei peste 5 000 de participanţi au putut să se reculeagă sau să petreacă în siguranţă.

Totodată, poliţiştii rutieri au reţinut în vederea suspendării

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More