Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

De ziua națională a României, IPJ Bistrița-Năsăud și-a deschis din nou porțile

0 38

La sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița Năsăud a avut loc vineri, 27 noiembrie, premergător Zilei Naționale a României, pentru a doua oară în acest an ‘Ziua Porților Deschise’.

Sute de elevi și profesori de la școlile și liceele din Bistrița-Năsăud au luat parte la acest eveniment.

Pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Bistrița au putut fi admirate autospeciale folosite de polițiștii rutieri și cei de ordine publică, precum și autolaboratorul criminalistic mobil, destinat cercetării la fața locului, cu tehnica foto-video digitală, trusele specializate și echipamentele criminalistice necesare descoperirii tuturor tipurilor de categorii de urme existente în câmpul infracțional.

Totodată, a fost organizată o expoziție a armamentului și echipamentelor de protecție din dotarea Serviciului Acțiuni Speciale și au fost amplasate mai multe standuri și panouri, unde au fost expuse o serie de fotografii, ilustrații și materiale informativ-preventive, specifice activității polițienești.

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița Năsăud și-a deschis larg porțile, astfel că sute de copii au așteptat cu nerăbdare să viziteze birourile de identificări judiciare, expertize și constatări criminalistice, precum și camera de anchetă a inspectoratului.

Celor prezenți le-au fost dăruite calendare și orare personalizate, iar polițiștii criminaliști au prelevat amprente papilare, care le-au rămas ca amintire, sub formă de breloc.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1031397986922968.1073742115.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More