Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Debut fulminant pentru Unirea Dej în campionatul intern de volei. Dejenii au luat toate punctele cu Dinamo – FOTO/VIDEO

0 111

Cu un antrenor principal nou pe bancă, în persoana lui Marius Dascălu, fostul căpitan al echipei în sezonul precedent, Unirea Dej a învins-o sâmbătă pe Dinamo București în fața unei săli aproape pline de spectatori.

Iubitorii voleiului din Dej au avut parte de un meci pe măsura susținerii lor, echipa antrenată de Marius Dascălu și Tibor Szilagyi oferind un spectacol pe cinste, în fața unui adversar dificil, care a pus serioase probleme, Unirea cucerind la final toate punctele puse în joc.

Primul set al meciului a fost unul extrem de echilibrat, cele două echipe mergând practic umăr la umăr pe tabelă. Dinamo a avut avantaj (7-8) la primul time-out tehnic, însă la al doilea Unirea a fost în avantaj (16-14), pentru ca departajarea să se facă în prelungiri. La scorul de 26-26 Silviu Suson a fost servit excelent de Răileanu și a trimis mingea în lateral dreapta, balonul mușcând terenul, însă arbitrul a dat punctul oaspeților, spre dezaprobarea dejenilor din teren și din tribune.

Setul s-a încheiat astfel în favoarea alb-roșilor, care s-au impus cu 27-29.

Dascălu și-a încurajat elevii în pauza dintre seturi, iar aceștia au intrat mult mai determinați pe teren. Unirea s-a desprins la 8-6, apoi la 16-12, pentru ca în final să câștige runda la 10 puncte diferență (25-15). Chiar mai bine a mers jocul dejenilor și în setul al treilea, când Unirea a dominat categoric. După 6-0 în startul rundei, Unirea s-a desprins la 16-6 la al doilea time-out tehnic, astfel că în final tabela arăta 25-11 pentru echipa gazdă.

Dinamo a turat puțin motoarele în setul al patrulea și a avut mai mult inițiativa dar și avantajul pe tabelă după primele mingi jucate. Unirea a revenit însă de la 5-8 și 13-16 și cu ajutorul unui public minunat, care a urmărit finalul de joc în picioare, aplaudând și încurajând în continuu, dejenii au luat setul cu 25-22, câștigând astfel meciul cu 3-1.

La final, întreaga sală a aplaudat rezultatul bun al dejenilor, apreciind debutul excelent în noul sezon al Diviziei A1 la volei masculin.

Lotul Unirii Dej pentru acest meci: 1: Natan Manoah Săvan, 2: Vlad Kantor, 4: Eduard Catrina, 5: Andrei Mihalescu, 7: Mihai Coasă (cpt.), 8: Igor Didorciuc, 9: Andrei Grigoraș, 10: Timofei Chisleacov, 11: Sergiu-Sebastian Tămășilă, 13: Dragoș Răileanu, 15: Silviu Suson. La meci a fost prezent și nr. 3: Vasile Talpă, care nu a putut fi folosit fiind operat de curând de apendicită.

După meci, antrenorul Marius Dascălu, dar și Dragoș Răileanu, unul dintre principalele motoare ale Unirii în acest meci, s-au declarat satisfăcuți de rezultat și au ținut să mulțumească numeroșilor suporteri pentru prezența la meci și susținerea transmisă din tribune. Ce au declarat cei doi, referitor la acest meci dar și la cel din etapa viitoare cu Știința Explorări Baia Mare în deplasare, vedeți în materialul video de mai sus.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1628154890580605.1073742414.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More