Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Declarația de avere a lui Emil Boc pe 2018. Vezi cât a câștigat edilul

0 459

Primăria municipiului Cluj-Napoca a publicat declarația de avere a edilului Emil Boc pe anul 2018. Încasează un venit anual de 150.240 de lei.

Primarul municipiului Cluj-Napoca și-a făcut publică declarația de avere. Aceasta a fost publicată pe site-ul primăriei și conform documentului, edilul încasează un venit anual de la Primăria Cluj-Napoca de 150.240 de lei, scrie cotidianul Adevărul.

De asemenea, el a câştigat 57.696 lei de la Universitatea Babeş-Bolyai (UBB). În acelaşi timp, soţia edilului şef, Oana Boc, a avut un venit anual de 64.393 de lei. Familia Boc mai are și un cont în bancă în lei de 309.000, dar şi unul în euro cu suma de 3.000 de euro şi unul în dolari americani, cu 6.000 de dolari.

Totodată, în declaraţia de avere apar două apartamente, unul fiind trecut pe numele fiicei sale, Cezara. În plus, familia Boc deţine o casă şi o cabană de vacanţă la Răchiţele, localitatea natală a fostului prim-ministru, dar şi câteva suprafeţe de teren. Tototdată, Emil Boc a trecut în declaraţia sa de avere şi o maşină Peugeot din anul 2007. Întreaga declarație de avere a edilului poate fi accesată aici.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More