Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Declaraţia pe propria răspundere poate fi refolosită prin modificarea datei

1 1.259

Declarația pe propria răspundere cu care poți ieși din casă poate fi refolosită. Pentru a face asta, susține Jandarmeria română, e de ajuns să faci o modificare simplă pe foaie.

Românii pot ieși din case doar dacă au asupra lor declarația pe propria răspundere în care să specifice clar motivul pentru care circulă, locul unde merg și adresa de reședință. Mulți au însă drumuri mai dese de făcut și e dificil să completeze o nouă declarație de fiecare dată când ies din casă.

Jandarmeria română a explicat că declarația pe propria răspundere poate fi refolosită: „Astăzi, colegul nostru Adrian a primit o întrebare din partea domnului Tudor:

„Domnule, mie și soției mele ne este greu să găsim atâtea hârtii prin casă, pe care să le completăm, de fiecare dată când ieșim la cumpărături. Putem refolosi declarația, prin modificarea datei cu pixul sau cu pastă corectoare?”.

Răspuns: Da, în măsura în care este evidentă data pentru care este completată declarația respectivă, iar motivele deplasării și traseul rămân neschimbate.”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Boerean spune

    Mi se pare logic, normal si de bun simt !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More