Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Declarațiile lui Liviu Dragnea blochează vămile

0 564

Sute de tiruri stau blocate la vamă din cauza unor declarații ale lui Liviu Dragnea. Reprezentanții Asociației Marilor Rețele Comerciale din România fac apel la autorități.

Declarațiile liderului PSD, Liviu Dragnea, despre calitatea proastă a fructelor și legumelor din import, vin cu efecte imediate. Sute de tiruri stau blocate la vamă, anunță cei de la Digi24. De asemenea asociaţia marilor retaileri susţine că maşinile sunt oprite după ce ANAF a început o amplă operaţiune de control.

Această acțiune este pusă pe seama lui Liviu Dragnea și a declarațiilor acestuia din data de 11 aprilie. El a cerut ANAF și vameșilor să verifice TIR-urile cu marfă străină, căci fructele și legumele din import au o calitate proastă.

Reprezentanţii Asociației Marilor Reţele Comerciale din Romania fac un apel la autorități, într-un comunicat de presă, să țină cont de aceste blocaje. Ele împiedică aprovizionarea magazinelor, blocaje ce vor duce la o lipsă vizibilă a produselor de pe rafturile magazinelor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More