Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Defecţiunile la calea ferată din Telciu au fost reparate!

0 37

TREN

Vagoanele care au deraiat săptămâna trecută de pe calea ferată din Telciu au fost ridicate, iar şina a fost reparată. Mersul trenurilor prin acea zonă a fost reluat.

Angajaţii de la CFR au muncit în ultimele zile şi au reparat calea ferată din zona localităţii Telciu pentru ca mersul trenurilor în zonă să poată fi reluat. „Mersul trenurilor a fost reluat sâmbătă în jurul orei 18.00. Între Telciu şi Fiad se circulă doar cu 5 km/oră, am impus restricţii pe porţiunea de cale ferată care a fost dezafectată în urma incidentului”, a declarat pentru Bistriţeanul.ro Şeful Poliţiei Transporturi Feroviare Bistrita-Năsăud, Ioan Murăşan.

Vă reamintim, săptămâna trecută, miercuri, un tren de marfă care avea 37 de vagoane încărcate cu buşteni a avut probleme la Telciu. Mai exact, nouă vagoane au deraiat, trei dintre acestea răsturnându-se. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More