Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Defilare și paradă de tehnică militară la Dej, cu ocazia sărbătoririi Zilei Forțelor Terestre – FOTO/VIDEO

0 690

Centrul municipiului Dej a fost ”luat cu asalt” azi de sute de militari din cadrul unităților de pe raza orașului, care au dorit să sărbătorească, împreună cu toți dejenii, Ziua Forțelor Terestre.

În straie de sărbătoare, oficialități și cadre militare au marcat împreună această zi de mare însemnătate pentru armata română, în cadrul unui eveniment apreciat de o mulțime de spectatori.

Șirul manifestărilor a debutat cu intonarea imnului național, urmat de prezentarea Ordinului Ministrului Apărării Naționale, după care un sobor de preoți în frunte cu protopopul Ionuț Buftea a oficiat o slujbă de pomenire a eroilor neamului căzuți în bătăliile pentru apărarea patriei.

Programul a cuprins în acest an și un exercițiu demonstrativ de mânuire a armelor, dar și o prezentare tehnică a echipamentelor și armamentelor din dotarea unităților militare dejene.

Priviți cu emoție de pe margine de prieteni, membri ai familiei și copii încântați de tehnica militară expusă, militarii dejeni au defilat la finalul manifestărilor prin fața mulțimilor de oameni și oficialități, care i-au răsplătit cu aplauze.

 

https://www.facebook.com/pg/Someseanul/photos/?tab=album&album_id=1835825319813560

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More