Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dej: Acoperișul unei case din Ocna Dejului a luat foc

0 954

Două autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, dar și o platformă pentru intervenții și salvări de la înălțimi și un echipaj SAJ au fost solicitate, vineri seara, pentru interveni la un incendiu care au cuprins o casă de locuit, pe strada Porumbeilor din cartierul Ocna Dejului.

”În momentul sosirii pompierilor la fața locului aceștia au găsit acoperișul casei cuprins în totalitate de flăcări, iar locatarii erau ieșiți în afara locuinței. Cei doi soți, în vârstă de cca 70 de ani, au fost consultați de către echipajul SAJ și au rămas la locul evenimentului până acum.
Se intervine pentru limitarea și stingerea focarelor și în aceste momente, fiind evitată extinderea incendiului mai departe de limitele în care a fost găsit”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Pompierii au avut de furcă la această intervenție cu lipsa hidranților în zonă, aceștia fiind acoperiți din cauza lucrărilor de asfaltare ce au avut loc recent pe strada Porumbeilor.

”În momentul realizării recunoașterii, a dispozitivelor preliminare de stingere și alimentare a autospecialelor cu apă din hidranții stradali, s-a constatat că singurul hidrant din apropiere avea tăiate urechile metalice, care sunt necesare pentru cuplarea dispozitivului portabil pentru alimentarea autospecialelor de intervenție ale pompierilor. Astfel, a fost suplimentat de la început dispozitivul de stingere cu cea de-a treia autospecială, de capacitate mare, care a asigurat necesarul de apă pentru desfășurarea operațiunilor de stingere a incendiului”, a mai spus reprezentantul ISU.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More