Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dej: Apel disperat pentru găsirea unui cățel. Copilașii plâng după Boris – VIDEO

0 1.647

Pierderea unui cățel provoacă o durere de nedescris într-o familie, mai ales când patrupedul este partenerul de joacă al copiilor. O familie din Dej caută cu disperare un cățel, rătăcit în urmă cu trei zile în zona cartierului Ocna Dejului.

Boris a dispărut din curtea casei, din Ocna Dejului, sâmbătă, iar de atunci toată familia îl caută. Proprietarii acestuia au anunțat că oferă și o recompensă substanțială pentru găsirea cățelului.

”E un câine blând, prietenos și foarte iubit de noi toți. Dragoș și Iris sunt foarte triști și îngrijorați pentru el. Sperăm din suflet să vină înapoi sau cineva să ne spună ceva despre el”, spune proprietara cățelului, care a și postat un filmuleț cu mesajul copilului său.

BORIS e parte din familia noastră de peste 8 ani, a crescut cu cei 2 copii împreună, iar Prietenia lor e ceva deosebit, ce nu poate fi înlocuit sau comparat. Ne punem nădejdea în OMENIA dumneavoastră că ne veți ajuta să ajungă înapoi la noi!

Pentru dumneavoastră poate e doar un câine, dar pentru ei e frățiorul lor cu lăbuțe după care încă plâng

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More