Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

DEJ. Atelier în aer liber de confecționare jucării

0 116

atelier confectionare jucarii dej Asociatia Jasminne

Asociația Jasminne copii cu autism Dej și Asociația EducOn Vaslui organizează sâmbătă la Dej un atelier în aer liber de confecționare jucării din materiale reciclabile.

În cadrul atelierului în aer liber, copiii vor confecționa jucării din materiale reciclabile (PET-uri, carton, hârtie, haine vechi, recipiente de plastic, cutii de conserve), jucării pe care le pot dărui celorlalți copii sau le pot lua acasă.

La eveniment sunt invitați să participe elevi din Dej, sau copii însoțiți de părinți ori bunici, care pot pe această cale să se joace cu cei mici, să fie mai aproape de ei și să-i ajute să confecționeze jucării, să-și dezvolte unele abilități practice, dar, mai mult decât atât, să promoveze reutilizarea materialelor reciclabile.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 31 mai, de la ora 13:00, în Parcul Mic din Dej, iar participarea la eveniment este liberă. Cei care doresc să participe la eveniment, sunt rugați să aducă la atelier materiale reciclabile din care să confecționeze jucăriile.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More