Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dej. Au vândut produse de patiserie pentru a ajuta persoane nevoiaşe FOTO

1 34

Grupa de cateheza a Parohiei Ortodoxe “Adormirea Maicii Domnului“ Dej II, formata din elevi cu varsta cuprinse intre 7-17 ani de la scolile dejene care frecventeaza aceasta biserica, s-a incris la Concursul National de Proiecte Duhovnicesti “Sfanta Euharistie – lumina vietii crestine” cu proiectul de educatie misionar – filantropica intitulat “Painea care s-a coborat din cer ne ridica pe noi la cer“.

Grupa de cateheza este coordonata de preotul Ioan Bolbos, ajutat de preotul Emil Sabadas si prof. de religie Cristina Sipos de la Scoala Gimnaziala Nr.1 Dej.  Elevii au pregatit acasa produse de patiserie de post deoarece in cadrul acestui proiect activitatea principala a fost aceea de a face rost de resurse financiare prin mijloace creative care sa implice comunitatea parohiala.

Ieri, dupa Sf.Liturghie, copiii de la Scoala Gimnaziala Nr.1 Dej au sustinut un miniconcert de pricesne si cantece inchinate Maicii Domnului si mamei. Cei mai mari au expus produsele de post pe mese, in jurul bisericii, iar la iesire credinciosii au cumparat aceste produse.

Banii adunati se vor folosi in scopuri filantropice pentru persoane nevoiase identificate la nivelul parohiei. 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More