Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

DEJ – Bărbat violent, pus la pământ și încătușat în zona Standard – FOTO

0 4.202

Un bărbat a fost luat pe sus de două echipaje de poliție în zona magazinului Standard de pe Dealul Florilor. Se pare că acesta prezenta un comportament violent și se afla și sub influența băuturilor alcoolice.

În această seară, 07.03. a.c., un bărbat a fost reținut de echipajele de poliție dejene.

Din spusele celor prezenți la desfășurarea scenei, bărbatul, care ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice, a început să devină violent chiar sub privirile trecătorilor. Unii martori au afirmat că acesta ar fi scos un cuțit și că de asemenea ar fi intrat în incinta unei unități comerciale unde ar fi produs anumite daune.

O a doua variantă, tot din relatările unor martori, spune că e vorba de două persoane implicate într-un conflict pornit pe seama băuturii. Unul dintre bărbați ar fi devenit violent, iar cel de-al doilea ar fi încercat să se adăpostească de furia celuilalt în incinta unei societăți comerciale. Acesta ar fi fost momentul în care bărbatul încătușat ar fi amenințat cu un cuțit.

La fața locului s-au prezentat două echipaje de poliție care l-au imobilizat pe cel în cauză.

Știre în curs de actualizare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More