Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dejean atacat de un tâlhar în scara blocului. A vrut să-i fure banii scoși de la bancomat

0 2.046

Un bărbat din Dej a fost atacat, bătut și lăsat să zacă în scara blocului în care locuiește. S-a întâmplat în cartierul Dealul Florilor, după ce bărbatul a scos bani de la bancomat.

Un bărbat din Dej a fost tâlhărit de un recidivist din Cășeiu. Întreaga scenă s-a petrecut atunci când victima a ieșit dintr-un magazin al lanțului Profi de pe raza municipiului Dej. Dejeanul a fost urmărit, tâlhărit, bătut și lăsat să zacă. Autorul tâlhăriei a fost, din fericire, prins și reținut.

ACTUALIZARE IPJ Cluj:

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie.

La data de 15 ianuarie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au identificat și depistat un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din Cășeiu, bănuit de comiterea unei tentative la infracțiunea de tâlhărie.

Conform cercetărilor efectuate, la data menționată, în jurul orei 20:00, cel în cauză ar fi încercat să-l deposedeze de geantă, prin violență, pe un bărbat de 49 de ani, din Dej. Anterior incidentului, persoana vătămată și-ar fi scos bani de la un ATM, fiind urmărit de către agresor din acel loc până în casa scării imobilului în care locuiește, unde a avut loc agresiunea.

Polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbat, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată, faptă prevăzută de Codul penal.

Bărbatul urmează a fi prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More