Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dej, capitala dansului sportiv în acest weekend, prin Cupa ”Latino Angels” – FOTO/VIDEO

0 279

Dejul a devenit la finalul acestei săptămâni capitala dansului sportiv, odată cu organizarea ediției aniversare Cupa ”Latino Angels” în Sala Sporturilor din Dej.

La competiția de la Dej, aflată la cea de-a zecea ediție, au participat peste 400 de dansatori din țară, cu vârste cuprinse între 4 și 50 de ani.

Nu mai puțin de 25 de cluburi de dans sportiv din zona Transilvaniei au trimis la Dej concurenți pentru ediția aniversară a concursului național ”Cupa Latino Angels”, competiție care s-a realizat și cu sprijinul a zeci de arbitri consacrați, care au urmărit și notat cu atenție evoluția sportivilor.

Concursul a început sâmbătă dimineața la ora 800 și s-a încheiat în cursul serii, sportivii fiind încurajați din tribune de un public entuziast, alcătuit din rude și prieteni ai sportivilor, dar și dejeni pasionați de dans și sport.

”Toate  aceste  ediții nu ar fi fost posibile fără sprijinul Primăriei municipiului Dej, Consiliului Local Dej, sportivilor, părinților cărora le mulțumim din suflet”, au transmis organizatorii.

Vom reveni cu informații referitor la evoluția și rezultatele obținute de dansatorii dejeni la acest concurs.

 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1500709653325130.1073742394.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More