Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dej, capitala dansului sportiv. Cupa ”Latino Angels” are loc sâmbătă

0 1.619

Sâmbătă, 16 iunie la Sala Sporturilor din Dej, va avea loc concursul național de dans sportiv Cupa „Latino Angels”, între orele 8 – 21.

Și-au anunțat prezenta peste 200 de perechi de dansatori din țara  care vor concura la 32 de categorii în funcție  de vârstă (de la 4 la 50 ani), și nivel de pregătire.

Dacă până acum, sportivii dejeni și-au demonstrat măiestria la alte concursuri naționale și internaționale, de data aceasta ei vor evolua în fața propriilor susținători și de aceea dejenii sunt așteptați în număr cât mai mare. Cele mai interesante momente vor începe de la ora 1530, apoi ora 1800 – când va avea loc și festivitatea  de deschidere oficiată de d-l primar ing. Morar Costan.

Concursul va fi arbitrat de 25 de arbitri din țară.  Și de această dată, evenimentul beneficiază de sprijinul Primăriei municipiului Dej, Consiliul Local Dej și sponsorilor.

Vă așteptăm în număr cât mai mare la Sala Sporturilor din Dej, sâmbătă 16 iunie, pentru a-i susține și încuraja pe toți sportivii prezenți la eveniment.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More