Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

DEJ. Consilierii locali se întâlnesc joi în ședință ordinară

0 42

sedinta Consiliul local Dej decembrie 2013 (1)

Consiliul Local Dej se va reuni joi, 29 mai, în sala de ședințe a Primăriei Dej, cu ocazia ședinței ordinare pentru luna mai.

Ședința va avea următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție al Spitalului Municipal Dej la data de 30 aprilie 2014.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție al Municipiului Dej la data de 31 martie 2014.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local de venituri şi cheltuieli al Municipiului Dej şi virarea de credite bugetare din trimestrul al IV-lea în trimestrul al II-lea al anului 2014.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea întocmirii Actului adițional Nr. 1 la Contractului de concesiune Nr. 57/28.427 din 2 noiembrie 2004.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii Contractului de concesiune Nr. 56/28.427 din 2 noiembrie 2004.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea P.U.Z., pentru construirea unei locuințe P + M, Strada Huhurez Nr. 50.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea studiului de oportunitate pentru fundamentarea soluției optime de delegare a serviciului de colectare și transport al deșeurilor în județul Cluj, Regulamentul de salubrizare și strategiei de dezvoltare a Serviciului de Salubrizare.

8. Proiect de hotărâre privind realizarea și amplasarea a două plăci comemorative referitor la deportarea evreilor în lagărele de exterminare naziste din mai – iunie 1944, plăci amplasate în Stația C.F.R. Dej și Pădurea Bungăr.

9. Proiect de hotărâre privind mandatarea domnului FULOP ȘTEFAN reprezentantul Consiliului local în Adunarea Generală a Acționarilor la S.C. Transurb S.A. pentru aprobarea situațiilor financiare la data de 31 decembrie 2013

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitație publică a suprafeței de 35 ha pășune (Pârâul Vii) din patrimoniul privat al Municipiului Dej.

11. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More