Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dej – Continuă măsurile de prevenire a răspândirii Covid-19

0 1.001

Primăria Dej anunță faptul că se continuă măsurile de prevenire a răspândirii Covid-19.

În actualul context epidemiologic și având în vedere decretul privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, Primăria Municipiului Dej continuă să ia măsuri pentru prevenirea răspândirii coronavirusului la nivelul municipiului.

În acest sens se continuă intervențiile la spațiile publice  prin igienizarea și dezinfecția locurilor de joacă, a stațiilor de autobuz, a autobuzelor, a Pieței Agroalimentare, a pieței de haine de pe strada Raoul Șorban dar și a capelelor mortuare. De asemenea  se suspendă pe toată durata stării de urgență activitatea  Parcului Balnear ,,Toroc”.

Primăria Municipiului Dej va lua în continuare măsuri în scop preventiv, menite să protejeze populația de riscurile care există în această perioadă, înclusiv prin convocarea unor noi întruniri ale  Comitetului Local pentru Situații de Urgență Dej.

Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile transmise de autorități, să evite deplasările doar în situațiile în care este absolut necesar, să păstreze o distanță de cel puțin 1,5 metri față de alte persoane, să protejeze copiii, transmit reprezentanții Primăriei Municipiului Dej.

Este o perioadă dificilă pentru noi, dar pe care o putem depăși împreună, cu responsabilitate și calm. Rog cetățenii, chiar dacă este decretată stare de urgență, să nu intre în panică, să asculte și să aplice măsurile transmise de autorități, să se informeze doar din surse oficiale și cel mai important să nu faceți deplasări decât dacă este absolut necesar.

Morar Costan, primarul Municipiului Dej

Totodată purtătorii de cuvânt ai primăriei reamintesc faptul că persoanele aflate în autoizolare pot fi ajutate în aprovizionare cu apă și alimente de către rude și/ sau prieteni și dacă este necesar pot solicita sprijinul Primăriei Municipiului Dej la telefoanele : 0724 222 319 sau 0724 368 813, pentru aprovizionarea cu alimente, apă, bunuri necesare traiului.

De asemenea pentru rezolvarea problemelor administrative sau sprijin, pentru a evita deplasarea la instituția primăriei, se pot apela numerele de telefon ale Primăriei Municipiului Dej 0264 211 790 sau 0731 311 797 sau se poate transmite un e-mail la adresa primaria@dej.ro. T

axele și impozitele locale pot fi achitate și online pe site-ul www.primariadej.ro, la secțiunea Taxe și impozite. O altă modalitate electronică de a plăti taxele și impozitele online este prin Sistemul Național Electronic de Plată „ghiseul.ro”, modalitate pentru care este nevoie de înregistrare pe site-ul www.ghiseul.ro.

Rugăm populația să se informeze doar din surse oficiale. Există o linie Telverde la care cetățenii pot apela în mod gratuit pentru a obține informații despre coronavirus, la numărul de telefon 0800 800 358, au mai transmis cei de la Primăria Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More