Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dej: Cort militar pentru triajul pacienților în fața spitalului – FOTO

0 738

Un cort militar a fost amplasat marți după-amiaza în fața Spitalului Municipal Dej, în dreptul intrării principale.

Spitalul Municipal Dej a preluat acțiunea de prevenție a altor spitale din țară, dorind prin amplasarea acestui cort să împiedice eventuale răspândiri ale virusului în interiorul spitalului.

În cort se va efectua triajul rapid, cu accent pe ancheta epidemiologică, pentru pacienții care prezintă febră și/ sau simptome respiratorii, cu scopul depistării rapide a cazurilor la risc pentru infecții virale respiratorii, tip gripă/ COVID-19, și pentru a reduce la minimum riscul transmiterii infecției gripale/ COVID-19 la pacienții cu alte patologii (AVC, infarct miocardic acut, politraumă, etc.).

”Militari ai Bazei 4 Logistică „Transilvania” au intervenit în sprijinul autorităților locale din Dej în implementarea măsurilor de prevenire şi limitare a răspândirii infectării cu virusul COVID-19. Astfel, în curtea Spitalului Municipal a fost instalat un cort destinat triajului epidemiologic”, transmit reprezentanții Diviziei 4 Infanterie ”Gemina”.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More