Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dej: Cu gardul și curtea distruse de canalizarea blocului vecin – FOTO

0 1.055

De luni de zile se luptă cu autoritățile locale și județene, dar și cu asociația de proprietari a blocului vecin, fără a ajunge la o soluție. Este problema unui dejean care locuiește într-o casă din cartierul Dealul Florilor și care este nevoit să suporte zi de zi mirosul și daunele provocate de canalizarea defectă a blocului învecinat.

Acesta ne-a transmis pe adresa redacției câteva fotografii, prin care exemplifică situația cu care se confruntă zilnic. Canalizarea blocului vecin iese în stradă și se scurge tocmai pr proprietatea lui. Gardul este deja infiltrat cu apa din canalizare, care ajunge și în curtea casei sale.

”De câteva luni am probleme cu asociația de locatari care este situată vis-a-vis de casa mea. Le iese canalizarea din beciuri în drum, trece pe lângă gardul meu, se infiltrează în gard, curge cât este drumul de lung și nimeni nu face nimic”, ne-a transmis dejeanul.

Acesta mai spune că a sesizat această situație și autorităților responsabile, care au pasat însă problema de la una la alta.

”Am făcut sesizare la Garda de mediu. Garda de mediu a făcut adresă la primărie (cică e competența lor). Primăria a făcut adresă către asociația de locatari și le-a dat termen de remediere a problemei data de 12.10.2018. Și nu s-a făcut nimic încă. Curge în continuare fără întrerupere”, mai spune acesta, supărat că familia, copiii, trebuie să treacă zilnic prin apa murdară din canalizare pentru a intra sau ieși din curtea casei.

În apropiere este amenajat un loc de joacă, astfel că și copiii din blocul respectiv sunt nevoiți zilnic să îndure mirosul din canalizare și să calce în permanență în apa murdară provenită din canale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More