Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dej. Cupa Primăverii la tenis de masă FOTO/VIDEO

0 131

tenis de masa Dej (2)

Sala Sporturilor a Liceului Tehnologic Someş Dej a găzduit astăzi cea de-a două ediţie a Cupei Primăverii la tenis de masă, competiţie organizată de Clubul Sportiv Tenis Dej.

„Avem 100 de jucători la ora actuală în sală, jucători profesionişti, semi-profesionişti şi amatori. Sunt jucători veniţi din mai multe localităţi, între care Craiova, Paşcani, Cluj Napoca, Bistriţa, Reghin, Baia Mare, Sighetu Marmaţiei, Gherla sau Dej. Sunt din majoritatea oraşelor importante din ţară. Spiritul de competiţie este de amatori. Aici nu se câştiga bani, decât nişte medalii, diplome şi cupe”, a declarat pentru Someşeanul.ro Dănuţ Pop, organizatorul acestei competiţii.

Profesorul Attila Dezso, unul dintre cei mai apreciaţi antrenori de tenis de masă din ţară, spune că nu i-a fost uşor să organizeze un asemenea campionat, dar că tot ceea ce face, face cu sufletul.  „Nu este uşor să organizeze un asemenea eveniment, dar dacă ai voinţă atunci poţi face orice. Joc tenis de masă de 45-50 de ani. Clubul Sportiv Tenis Dej are în jur de 60 de sportivi, vreo 25-30 activează mai mult. Avem şi echipă în Divizia A1 „, a explicat Dezso.

Organizatorii spun că se pregăteşte o nouă competiţie de acest nivel, cel mai probabil în 27 iulie. Până atunci vor avea loc mai multe competiţii locale, de tip B, unde vor participa concurenţi începători din localităţile apropiate.

 Cupa Primaverii tenis de masa Dej 26 apr 2014 by Irina Maxim

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More