Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dej. Cupa Someș la tenis de masă a ajuns la cea de-a patra ediție FOTO/VIDEO

0 448

Cupa Somes tenis de masa Dej (9)

Sala Sporturilor a Liceului Tehnologic Someş Dej a găzduit astăzi cea de-a patra ediţie a Cupei Someș la tenis de masă, competiţie organizată de Clubul Sportiv Tenis Dej.

“Avem peste 90 de concurenți veniți din toată țara, din Orăștie, din Bistrița, Baia Mare, Oradea, Cluj-Napoca, de peste tot. Între aceștia sunt și jucători amatori, dar și open. Este destul de greu să organizezi o asemenea competiție pentru că nu prea sunt sponsori. Ca premii avem medalii, cupe și diplome, dar nu asta e important, sportul înseamnă sănătate, asta contează cel mai mult”, a declarat pentru Someşeanul.ro Attila Dezso, antrenor al CS Club Sportiv Tenis Dej. Tot acesta a povestit că dacă va ploua astăzi, nu știe ce va face pentru că acoperișul este fisurat.

Profesorul Attila Dezso, unul dintre cei mai apreciaţi antrenori de tenis de masă din ţară, spune că joacă tenis de masă de mai bine de 45 de ani. Clubul pe care îl antrenează are în jur de 60 de sportivi, însă doar 25-30 activează mai mult.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More