Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dej: Curs gratuit de resuscitare, defibrilare și salvare de la înec

0 622

Noul Centru Medical VISTA din Dej, în colaborare cu Asociația Părinți Salvatori, organizează la Dej, în perioada 3-4 iulie, un curs gratuit de resuscitare, defibrilare și salvare de la înec.

”Sunt clipe pentru care trebuie sa fii pregătit! Viteza ta de reacție poate face diferența! Un curs de prim ajutor în caz de înec, de resuscitare și defibrilare este absolut necesar pentru orice individ responsabil. Dobândirea unor reacții corecte pe bază de instruire adecvată și împrospătarea periodică a acestor cunoștințe este esențiala în clipele în care majoritatea dintre noi intra în panică. Intervenția noastră în astfel de momente trebuie să fie un reflex pentru că timpul de reacție și manoperele corecte reprezintă șansa aproapelui nostru”, spun organizatorii acestui curs.

Cursul este gratuit și va avea loc sâmbătă, 3 iulie și duminică, 4 iulie, la noul sediu al Centrului Medical VISTA. Cursul se va realiza pe patru grupe, două sâmbătă și două duminică, va dura 4 ore, în intervalele orare 09.00 – 13.00 și 17:00 – 21.00.

Pentru participare, sunați pentru o programare la numărul de telefon 0770812833, pentru a va înscrie gratuit în una dintre grupele de cursanți.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More